"30 võimalust kuidas Eestis kinnisvaraga rikkaks saada" - strateegiate kirjeldus

Peeter Pärtel

Olen Peeter Pärtel ja ma olen siin selleks, et rääkida Sulle kuidas Sina ka saad Eestis saavutada finantsvabaduse ja luua endale passiivset tulu kinnisvarasse investeerides.

Peeter Pärtel kinnisvarainvestor

"Koostasin selle võimaluste ja strateegiate kogumiku kuna mul olid ideed otsas. Kinnisvarahinnad tõusevad kiirelt ja vanad lähenemised enam ei tööta. Kusagil oli siiski tunne, et siin peab olema võimalus... mida ma ei näe? Mida ma veel ei tea? Asusin tööle... otsima... et näha seda mida ma seni polnud näinud ja saada teada seda mida ma seni polnud teadnud. Jagan Sinuga aastapikkuse töö tulemust. Head lugemist!"

- Peeter Pärtel, kinnivarainvestor

Lihtsalt jaga minuga enda e-posti aadressi ja alusta otsekohe. Kui Sa seda teed, siis ma kirjutan Sulle

 Kuidas investeerida siis kui Sul on juba raha olemas. Ja kuidas ka ilma enda raha omamata saab osta kinnisvara. (Kinnisvara on üks väheseid investeeringuid mida saab ka ilma oma rahata omandada.)
 Kuidas teenida kinnisvaraga kiiresti 3000, 5000 või isegi 10000 eurot.
 Kui Sul on laps, siis Sa pead teadma viiendat strateegiat - selles räägime kuidas tegelikult on mõistlik aidata lapsel oma elukoht omandada ja samal ajal saada sellest ka isiklikku rahalist kasu (Sinu tuleviku pensionifond).

Tasulises osas saad Sa lugeda (saadan selle kohta hiljem infot):
 25 täiesti erinevat lisavõimalust kuidas kinnisvaraga raha teha. Ja kui saan mõnest uuest võimalusest teada, siis lisan ka need ilma Sinult täiendavat raha küsimata.
 Lihtsad strateegiad algajatele ning teadmisi nõudvad strateegiad edasijõudnutele.
 Strateegiad mis nõuavad vaid Sinu aega ning võimalused kuhu saad panustada rahaga.

FTE koolitustel osalenud räägivad:

  • Minu jaoks oli viienda strateegia lugemine wau avastus. Et nii saab ka. Ühtlasi saab lapsel esimest sammu aidata teha. Nüüd seda strateegiat lugedes sain aru, et mul on võimalus ka oma pensionipõlve kindlustada. Topelt rõõm. See on strateegia mida peaks iga lapsevanem lugema.
    Hedy Reial

Olen juba peaaegu oravarattast väljas. Momendil puhkan palmi all ja vaatan kuhu majandus liigub, et otsustada järgmiste sammude üle investeerimises.
Suur tänu Sulle, sest minu jaoks hakkas kõik rikka isa raamatust ja rahavoo mängu mängimisest. Ilma Sinult Peeter inspiratsiooni saamata ma ei oleks ilmselt oma esimest kinnisvaratehingut teinud. Aitäh ja edu Sulle.

Anne Varendi

Tuhat tänu Peeter. Su materjalid on minusugusele algajale väga head ja praktilised. Aitäh.

Kamille Saabre

privacy Esimesed viis strateegiat on täiesti tasuta ja kui Sa soovid, saad lahkuda igal ajal. Lisaks saadan Sulle info kuidas jätkata õpinguid, kuid see ei kohusta Sind mitte millekski. Ma ei jaga Sinu aadressi kellegagi ega saada Sulle spami.